AKUPUNKTUR

– Priser, behandlinger og tilskud

Hos Engbo Akupunktur tilbyder vi forskellige behandlinger og kombinationsforløb inden for akupunktur i Aalborg. Vores ønske er at give dig akupunktur i høj kvalitet til priser, der er til at betale. I sidste ende er det vigtigste dog også, at du får den rette behandling, der kan hjælpe dig til et bedre liv.

Herunder kan du læse mere om vores akupunkturpriser, og hvad der har indflydelse på den pris, du skal betale hos Engbo Akupunktur.

HVAD KOSTER AKUPUNKTUR?

Ja, hvad koster akupunktur egentligt? Din pris på akupunktur afhænger af flere ting, som valg af behandlingstype, om du vælger en enkeltbehandling eller et længerevarende kombinationsforløb, om du er berettiget til et tilskud og flere andre ting.

Hos Engbo Akupunktur tilbyder vi akupunktur i Aalborg til konkurrencedygtige priser, der er overkommelig for alle personer. Har du spørgsmål til vores priser, er du meget velkommen til at kontakte os.

FÅ TILSKUD TIL AKUPUNKTUR I AALBORG

Med en lægestillet diagnose kan du få tilskud til akupunktur fra Sygeforsikringen Danmark eller en privat sundhedsforsikring, f.eks. via din arbejdsgiver. Det betyder, at din akupunkturpris kan blive væsentligt lavere, men da der er forskel på de forskellige sundhedsforsikringer, bør du i første omgang forhøre dig hos dit eget selskab forud for en behandling hos os for at undgå eventuelle misforståelser.

Vores SA- og RAB-godkendelse (Registreret Alternativ Behandler) betyder, at du får tilskud til akupunktur hos Engbo Akupunktur, når betingelserne for tilskud er opfyldt. Det indebærer, at du skal have en lægeligt stillet diagnose, hvilket kan give dig akupunkturtilskud på 115 kr. ved første behandling og 75 kr. ved de efterfølgende behandlinger.

Ved rygeafvænning kræves der ikke en lægelig stillet diagnose, men du opnår alligevel samme tilskud fra Danmark på 115/75 kr. Har du via dit job eller privat tegnet en sundhedsforsikring, kan du hos SA- og RAB-godkendte behandlere, som Engbo Akupunktur, ofte få 10-12 gratis behandlinger pr. kalenderår.

OVERSIGT OVER PRISER PÅ AKUPUNKTUR

Vi har lavet en oversigt, der viser dig prisen på forskellige akupunkturbehandlinger, som Engbo Akupunktur tilbyder.

Alle behandlinger med medicinsk akupunktur (TCM-behandlinger) koster det samme, så du betaler ikke ekstra for første konsultation, hvor der skal optages journal. Det betyder, at den først akupunkturbehandling bliver billigere for dig, da tilskuddet fra sygeforsikringen Danmark er større.

 • Kosmetisk akupunktur (pr. behandling)
  500,- kr.
 • Japansk Lifting (pr. behandling)
  400,- kr.
 • TCM-akupunktur (pr. behandling)
  500,- kr.
 • Akupunktur inkl. cupping-terapi (pr. behandling)
  500,- kr.
 • Rygeafvænning (pr. behandling)
  500,- kr.
  – Vi kan afhjælpe kroppens afhængighed af nikotin
  – Du skal selv have viljen og motivationen til at bryde vanen
 • Slankebehandling (for 4 behandlinger – maks. 1 gang ugentligt)
  1.500,- kr.
 • Sundhedsfremmende og immunstyrkende (pr. behandling)
  500,- kr.
  Fx:

  – Forbedrer respirationen samt øger muskeleffektiviteten
  – Tømmermændskur
  – Detoxkur
  – Opkvikkende

 • Øre-akupunktur (pr. behandling)
  400,- kr.
 • Myggestik (pr. behandling)
  250,- kr.

Bemærk: Vi forbeholder os retten til at opkræve fuld pris for behandlingen ved udeblivelse eller afbud mindre end 24 timer før.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til vores akupunkturpriser eller til mulighederne for rabatter eller tilskud til akupunktur, er du meget velkommen til at kontakte os i kontaktformularen.

Du kan også ringe til os på +45 24 8000 26 eller skrive til info@engboaku.dk.