JAPANSK LIFTING

– Naturligt ansigtsløft uden kirurgi

Japansk lifting er en blid og rar behandling uden nåle, hvor formålet er at skabe et naturligt ansigtsløft – altså et ansigtsløft uden kirurgi eller kemiske produkter. Det betyder, at behandlingen er sundere og mere naturlig for huden og dit ansigt. Denne type ansigtsbehandling er populær, hvilket blandt andet skyldes, at behandlingen er behagelig og ofte giver øjeblikkelige resultater.

Hos Engbo Akupunktur tilbyder vi japansk lifting i Aalborg. Vi har gennemgået uddannelse inden for japansk ansigtsløft og har derfor kompetencer til at udføre behandlingen på bedste vis. Det betyder også, at vi er i stand til at tilpasse den enkelte behandling til netop dit ansigt og de udfordringer, du måske står over for, så du får det bedste resultat.

JAPANSK FACELIFT HAR MANGE FORDELE

Japansk lifting kaldes også for japansk ansigtsmassage eller japansk facelift og er en behagelig behandlingsform, der omfatter flere effektive metoder, som akupressur, lymfedrænage, ansigtsmasker og massage. I fællesskab er de blandt andet med til at udglatte rynker i ansigtet, lukke hudens porer, give et løft og skabe en sund glød i ansigtet. Det er altså et effektivt ansigtsløft uden kirurgi.

Med japansk ansigtsmassage hos Engbo Akupunktur vil du kunne opleve flere fordele og positive resultater, der med garanti vil give dig stor glæde:

  • Hud opstrammes og porer lukkes
  • Rynker og poser under øjne reduceres
  • Stimulerer muskler og frigiver spændinger
  • Kan lindre søvnløshed og hovedpine
  • Har ofte en øjeblikkelig synlig effekt
  • Virker afslappende og afstressende
  • Skaber bedre velvære og sundhed
  • Giver friskere hud og større glød

Ønsker du et synligt ansigtsløft uden kirurgi eller brug af kemiske produkter, så du kan få et sundere og mere ungdommeligt udseende, så er japansk lifting uden tvivl et oplagt valg.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har generelle spørgsmål til japansk ansigtsløft og vores behandling. Så kan vi fortælle dig mere om, hvordan denne effektive ansigtsbehandling kan afhjælpe eller lindre forskellige symptomer og ubalancer i din krop og give dig endnu bedre velvære.

FÅ ENDNU STØRRE UDBYTTE MED ET KOMBINERET FORLØB

Som individuel ansigtsbehandling er japansk lifting både effektivt og har ofte synlige resultater øjeblikkeligt efter behandlingen.

Hos Engbo Akupunktur oplever vi dog, at et kombinationsforløb med både japansk facelift og kosmetisk akupunktur har den største effekt, og derfor er denne kombination også ret populær hos vores besøgende. De to behandlinger skaber en synergieffekt, der betyder, at du får tydeligere og mere langtidsholdbare resultater og dermed endnu større glæde af dine behandlinger.

GODE PRISER PÅ JAPANSK LIFTING I AALBORG

Hos Engbo Akupunktur udfører vi japansk facelift til priser, der er til at betale. Hvis du har en lægestillet diagnose og er medlem af Sygeforsikringen Danmark eller en privat sundhedsforsikring, f.eks. igennem din arbejdsgiver, kan du også få et økonomisk tilskud og derved opnå en rabat på en behandling hos os.

Vores pris på japansk lifting er følgende:

  • 400 kr.

Læs mere om muligheden for at få tilskud til akupunktur eller kontakt os for at få mere at vide om vores behandlinger og priser.

HØR MERE ELLER BOOK TID TIL BEHANDLING

Er du på udkig efter japansk lifting i Aalborg? Kontakt os og hør mere om denne behandling eller vores populære kombinationsforløb, hvor du både får japansk ansigtsløft og kosmetisk akupunktur.

Du kan også bestille en tid til behandling ved at ringe på+45 24 8000 26, skrive til info@engboaku.dk eller udfylde nedenstående kontaktformular.