AKUPUNKTURKLINIK I AALBORG MED UDDANNEDE AKUPUNKTØRER

Engbo Akupunktur er en familieejet akupunktørklinik i Aalborg, der ejes og drives af de to uddannede akupunktører Anders og Pernille Engbo. Fra klinikken, der har beliggenhed i Aalborg, tilbyder Engbo Akupunktur flere professionelle akupunkturbehandlinger og kombinationsforløb.

Akupunktørerne hos Engbo Akupunktur er RAB-godkendte, hvilket betyder, at du får behandlinger af akupunktører, der har gennemgået en omfattende uddannelse.

Vores hovedfokus er på behandling og forebyggelse af livsstilssygdomme og skader på knogler, led og muskler, hvilket sker gennem individuelt tilpassede løsninger, der passer til netop dig og dine behov.

AKUPUNKTØRUDDANNELSE ER
GARANTI FOR PROFESSIONEL BEHANDLING

Anders og Pernille Engbo er certificerede akupunktører i traditionel kinesisk medicin ved Lasota Terapi Akademi i 2016 og har diplom i klassisk kinesisk akupunktur (TCM).

Denne akupunktøruddannelse er én af Danmarks mest omfattende og kvalificerende uddannelser, hvilket er din garanti for høj kvalitet på alle vores akupunktørbehandlinger og -praksisser.

Akupunktøruddannelsen lever op til The European Traditional Chinese Medicine Associations (ETCMA) uddannelseskrav for akupunktører. I denne uddannelse arbejder man som akupunktør ud fra, at vestlig og kinesisk medicin i kombination giver den mest optimale behandling og sundhed for alle. Denne kombination er med til at give vores besøgende endnu bedre resultater og hjælpe os mod ønsket om at være de bedste akupunktører i Aalborg.

Anders Engbo

Anders Engbo

UDDANNET AKUPUNKTØR (TCM)

Anders er uddannet inden for traditionel kinesisk medicin og har diplom i klassisk kinesisk akupunktur (TCM).
Anders er også godkendt som RAB-behandler (Registreret Alternativ Behandler).

Pernille Engbo

Pernille Engbo

UDDANNET AKUPUNKTØR (TCM)

Pernille er uddannet i traditionel kinesisk medicin og har diplom i klassisk kinesisk akupunktur (TCM).
Pernille er også uddannet sygeplejerske og har en SA-godkendelse inden for akupunktur (Sundhedsautoriseret Alternativ Behandler).

RAB-BEHANDLER

– et kvalitetsstempel for akupunktører

Hos Engbo Akupunktur sætter vi vores faglige stolthed højt, og vores certificering som uddannede akupunktører er da også et tydeligt tegn på vores ønske om altid at kunne tilbyde den bedste behandling til vores kunder.

Udover at være uddannede inden for akupunktur er Engbo Akupunktur også Registreret Alternativ Behandler (RAB) og en del af Danske Akupunktører. At være RAB-behandler og registreret hos Danske Akupunktører betyder, at vi som akupunktører opfylder alle krav, der stilles til en uddannet akupunktørs faglige niveau – dermed får du garanti for, at vores akupunkturbehandlinger og metoder er helt i top og overholder alle foreskrifter om god klinisk praksis.

Helt konkret betyder vores certificering som uddannede akupunktører, at vi opfylder krav om:

  • uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære
  • overholdelse af nødvendige forsikringer
  • efteruddannelse
  • tavshedspligt
  • god hygiejne
  • god klinisk praksis
  • forsvarlig lagring af personfølsomme oplysninger

EN DEL AF ET PROFESSIONELT KLINIKFÆLLESSKAB

Engbo Akupunktur er en del af et professionelt klinikfællesskab i Aalborg Centrum med adresse på Vesterbro. Vi har vores egen klinik med blandt andet venteværelse, private konsultations- og behandlingsværelser samt mødelokale.

Udover de praktiserende akupunktører i Engbo Akupunktur består klinikfællesskabet, Kildens Lys, også af andre dygtige, praktiserende behandlere med egen klinik. Dermed fungerer klinikfællesskabet som et professionelt center for sundhed og livskvalitet. Vi vægter alle faglig sparring og professionelt samarbejde højt, og klinikfællesskabet giver derfor besøgende yderligere muligheder i form af behandlingstilbud hos de forskellige behandlere.

KONTAKT OS

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores klinikfællesskab på Vesterbro i Aalborg, og hvilke muligheder du har for at benytte dig af os og de forskellige behandlere.

Hvis du ønsker at høre mere om Engbo Akupunktur eller booke en tid hos os, er du velkommen til at kontakte os ved at ringe på +45 24 8000 26 eller skrive til info@engboaku.dk – du kan også benytte vores kontaktformular.