MEDICINSK AKUPUNKTUR

– effektiv behandling med nåle

TCM-akupunktur eller medicinsk akupunktur tager sit udgangspunkt i traditionel kinesisk medicin, der er et flere tusinde år gammelt og meget omfattende medicinsk behandlingssystem. TCM omfatter flere forskellige behandlingsformer, men i Danmark er det især akupunktur, som vi bedst kender.

Hos Engbo Akupunktur er vi uddannet inden for medicinsk akupunktur og bruger den effektive behandling til at genoprette din krops balance. Denne akupunkturbehandling kan f.eks. hjælpe med at forebygge og behandle en lang række kroniske og akutte sygdomme og deres symptomer samt tilstande, som stress, allergier og lav fertilitet. TCM-akupunktur er desuden også en effektiv behandlingsmetode i forbindelse med rygestop og alkoholafhængighed.

MANGE ANVENDELSESOMRÅDER MED STOR EFFEKT

Når vi udfører medicinsk akupunktur, fokuserer vi meget på at give dig en tilpasset behandling, der tager udgangspunkt i netop dine behov. På den måde tager vi bedre hånd om din krops ubalancer og sikrer dig en mere udbytterig behandling.

Udover vores tilpassede behandlingsmetode er der også mange andre positive resultater ved TCM-akupunktur:

  • Lindrer smerter
  • Øget blodgennemstrømning og energi
  • Afspænder muskler
  • Forbedrer fysiske funktioner
  • Afhjælper betændelsestilstande
  • Skaber langvarige positive effekter

HVORDAN VIRKER MEDICINSK AKUPUNKTUR?

Medicinsk akupunktur er baseret på forskellige energibaner, såkaldte meridianer, der er knyttet til hvert organ i kroppen. Langs disse meridianer er der forskellige akupunkturpunkter, som bruges til at behandle forskellige lidelser og sygdomme. Det sker ved, at man bruger tynde nåle til at stimulere nervesystemet og kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Den mærkbare effekt sker f.eks. ved at lindre smerter, øge blodgennemstrømningen og afspænde muskler.

PRIS PÅ MEDICINSK AKUPUNKTUR

Hos Engbo Akupunktur tilbyder vi TCM-akupunktur til gode priser. Har du en lægestillet diagnose, kan du endda få rabat i form af tilskud, hvis du samtidig er medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en privat sundhedsforsikring, f.eks. gennem din arbejdsgiver.

Vores pris på medicinsk akupunktur er:

  • 500,- kr.

Du kan læse mere om tilskud til vores akupunkturbehandlinger eller kontakte os, hvis du ønsker at høre mere.

HØR MERE ELLER BOOK TID TIL BEHANDLING

Hvis du ønsker at vide mere om medicinisk akupunktur, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at forklare, hvordan denne type akupunktur og vores andre behandlingstyper, kan skabe effektive og mærkbare resultater for dig.

Du kan også bestille tid til en behandling ved at ringe på +45 24 8000 26, skrive til info@engboaku.dk eller benytte kontaktformularen.