KOSMETISK AKUPUNKTUR

– en naturlig og effektiv ansigtsbehandling

Kosmetisk akupunktur, også kaldet ansigtsakupunktur, er en behandlingsform, der reducerer aldringstegn i ansigtet ved blandt andet at påvirke ansigtets muskulatur og udjævne rynker og furer. Akupunktur i ansigtet er en yderst effektiv behandlingstype, der kan skabe flotte og langtidsholdbare resultater på relativ kort tid.

Hos Engbo Akupunktur har vi gennemført kurser i kosmetisk akupunktur og har derfor den nødvendige viden og de rette kompetencer til at kunne udføre denne ansigtsbehandling på bedste vis. Det er din garanti for et flot resultat, du får stor glæde af.

FORDELE VED KOSMETISK AKUPUNKTUR

I forhold til andre typer af ansigtsbehandlinger, hvor der f.eks. anvendes kirurgiske indgreb eller kemiske produkter, til opstramning af ansigtet eller til at fjerne rynker i ansigtet, så udføres ansigtsakupunktur kun ved hjælp af nåle. Denne metode skaber mere ilt til ansigtets celler og bindevæv, og behandlingen er blandet andet med til at øge blodcirkulationen og produktionen af kollagen.

Der er mange fordele ved ansigtsakupunktur, da behandlingen er yderst effektiv og kan skabe synlige forbedringer i ansigtets struktur, fasthed og glød. Derfor er der generelt heller ikke nogen risici forbundet med at få udført en kosmetisk behandling som denne, hvilket der f.eks. kan være ved et kirurgisk indgreb eller ved brug af kemiske produkter.

Hvis du ønsker, at dit ansigt ser sundere ud og føles mere fast, er akupunktur i ansigtet bestemt et godt valg. Ansigtsakupunktur udført hos os har mange fordele:

  • Rynker, porer og arvæv reduceres
  • Hængende øjenlåg løftes
  • Dobbelthager reduceres
  • Rødmen mindskes
  • Ingen risici forbundet med behandling
  • Muskler i ansigt strammes op
  • En sundere og mere strålende hud
  • Markant og længerevarende effekt

KOMBINATIONSFORLØB KAN SKABE ENDNU BEDRE RESULTATER

Akupunktur i ansigtet har mange fordele og kan som individuel behandling skabe flotte og holdbare resultater. Med seks behandlinger (to gange om ugen i tre uger) vil du sandsynligvis opleve den største effekt, og efterfølgende vil effekten kunne vedligeholdes med én behandling ca. hver 6. uge.

Hos Engbo Akupunktur er et kombinationsforløb af både ansigtsakupunktur og japansk lifting dog ret populært hos vores besøgende, og det er derfor også et forløb, vi klart kan anbefale. Kombinationen af de to effektive behandlingsformer kan skabe store synergieffekter og ’positive bivirkninger’. På den måde ses resultatet endnu tydeligere i dit ansigt, og du får endnu større glæde af dine behandlinger.

PRIS PÅ KOSMETISK AKUPUNKTUR

Hos Engbo Akupunktur udfører vi kosmetisk akupunktur til overkommelige priser. Har du en lægestillet diagnose og er medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en privat sundhedsforsikring, f.eks. via din arbejdsgiver, kan du også få et økonomisk tilskud. Med en rabat på vores behandlinger får du altså mulighed for at få en billig ansigtsbehandling, der stadig er i høj kvalitet.

Vores pris på ansigtsakupunktur er følgende:

  • 500,- kr.

Læs mere om tilskud til forskellige akupunturbehandlinger eller kontakt os for at høre mere.

HØR MERE ELLER BOOK TID TIL BEHANDLING

Hvis du ønsker at vide mere om kosmetisk akupunktur eller vores kombinationsforløb, er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere.

Du kan også bestille tid til behandling ved at ringe på +45 24 8000 26, skrive til info@engboaku.dk eller benytte kontaktformularen.