AKUPUNKTUR­BEHANDLING SKABER BEDRE VELVÆRE

Akupunktur er behandling med nåle og en effektiv måde til forebyggelse og behandling af mange forskellige sygdomme, tilstande og afhængigheder samt skader på knogler, led og muskler. Akupunkturbehandling er f.eks. effektivt til smertebehandling eller som behandling mod stress, allergier og nedsat fertilitet.

Hos Engbo Akupunktur tilbyder vi flere forskellige akupunkturbehandlinger, der har til formål at genoprette og skabe balance i kroppen. Med den rette behandling, der udføres af uddannede akupunktører, er resultatet bedre livskvalitet og velvære hos den enkelte person.

BEHANDLINGER
HOS ENGBO AKUPUNKTUR

Hos Engbo Akupunktur bliver du behandlet af uddannede akupunktører, der ved, hvilke typer af behandlinger, der kan have størst positiv effekt for dig og dit nuværende behov.

Herunder kan du læse mere om vores akupunkturbehandlinger. Vi tilbyder både enkeltbehandlinger, men også særlige kombinationsforløb, der kan give dig endnu mere effektive resultater. Det kan blandt andet være i forbindelse med smertebehandling, men også ved kosmetiske behandlinger, f.eks. med en kombination af kosmetisk akupunktur og japansk lifting.

Har du spørgsmål til de forskellige behandlinger, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

MEDICINSK AKUPUNKTUR

Genoprettelse af kroppens balance gennem lindring og behandling af sygdomme, afhængigheder og tilstande, f.eks. stress, allergier, rygning og lav fertilitet.

KOSMETISK AKUPUNKTUR

Ansigtsløft med akupunktur, der påvirker ansigtets muskulatur og udjævner rynker, furer og arvæv, f.eks. ved poser under øjnene, dobbelthager og hudporer.

JAPANSK LIFTING

Ansigtsløft uden kirurgi og akupunkturnåle, der blandt andet bruger akupressur, ansigtmasker og massage til f.eks. at udglatte rynker og lukke porer.


POSITIVE BIVIRKNINGER VED AKUPUNKTUR

I forbindelse med akupunkturbehandling er det ikke unormalt, at en behandling kan sætte gang i en kædereaktion i kroppen, når ophobede energistrømme frigives andre steder i kroppen. Vores akupunkturbehandlinger kan altså direkte være med til at skabe en positiv effekt på andre ubalancer i kroppen – noget der kan opfattes som positive bivirkninger ved akupunktur.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til vores forskellige behandlinger, eller ønsker du at vide mere om akupunktur, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak, så du kan føle dig tryg og vide, at du er i sikre hænder hos Engbo Akupunktur. Du kan bestille tid til behandling eller kontakte os direkte ved at ringe på +45 24 8000 26 eller skrive til info@engboaku.dk – du kan også benytte kontaktformularen.